0.8.6.

Bli en bättre älskare - ta danslektioner

Coola dansare är de hetaste älskarna. Det hävdar brittiska kvinnor i en ny undersökning.
- För den som vill bli en bra älskare kan det nog vara bra att ta danslektioner, säger dansaren och programledaren Tobias Kagelind.

Företaget Phones 4U har frågat 2 000 brittiskor och de är rörande överens. Mer än 80 procent av kvinnorna tycker att det finns ett klart samband mellan hur bra mannen för sig på dansgolvet och hur bra de rör sig i sängen.

Mer än hälften erkände att de till och med försökt släpa med mannen till dansgolvet innan de vågade följa honom till sängen.

Män som är blyga på dansgolvet är minst lika blyga i sängkammaren, tyckte 62 procent av kvinnorna. Men det ska dansas med måtta. Två tredjedelar av de tillfrågade ville heller inte ha någon diskokung till partner.

Kan säkert stämma
Svenske Tobias Kagelind är programledare för "Fame Factory" och har en bakgrund som dansare. Han tror att de brittiska kvinnorna är rätt ute. - Det kan säkert stämma. Båda aktiviteterna kräver ju att man har en god fysik och bra kontroll pa kroppen. Musikalstjärnan och dansaren Karl Dyall ar inte lika övertygad.

-Kvinnorna kanske tycker att det är tilltalande med en man som dansar snyggt. På så sätt kan det stämma. -Men jag har svårt att tro att det finns ett riktigt samband mellan hur bra en man är i sängen och hur bra han dansar, säger han.


Tobias Kagelind, med en bakgrund som dansare, tror på sambandet mellan dans och sex.

Viktoria Martinsson
viktoria.martinsson@expressen.se